Sirkku Kokki, rehtori

Sirkku Kokki on Turun Seudun Tanssioppilaitoksen rehtori ja jazztanssin pääopettaja.

Sirkku on valmistunut Teatterikorkeakoulun tanssitaiteenlaitokselta tanssipedagogiksi ja tassitaiteen maisteriksi 1991. Rehtoriopinnot hän on suorittanut Jyväskylän yliopiston rehtori-instituutissa.

Koulun johtamisen lisäksi Sirkku opettaa jazztanssia Turun toimipisteessä useille eri ryhmille, niin harrastelijoille kuin ammattikoulutukseen tähtääville. Tanssioppilaitoksen ohella Sirkku on opettanut tanssitaiteen ammattiopiskelijoita Turun AMK:n taideakatemiassa yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Mittavan opetusuran varrella työtehtäviä tanssitaiteen parissa on kertynyt lukematon määrä. Sirkku on ollut mukana tanssiproduktioissa niin tanssijana kuin koreografinakin. Hän on tehnyt myös koreografioita teatterimusikaaleihin esim. Turun ruotsalaiseen teatteriin. Sirkun taidokkaita jazztanssiteoksia on nähty valtakunnallisissa tanssikatselmuksissa ja teoksia on palkittu useita kertoja.

Sirkun tunneilla tanssitaan sitä ”oikeaa jazzia”. Tekninen ja taitava osaaminen korostuu ja taiteellista ilmaisua painotetaan. Sirkulla on ammattitaitoa, näkemystä ja kokemusta - tietää mitä tekee, ja heittäytyy täysillä jokaiseen tuntiin. Tunneilla ilmapiiri on aina iloinen, haastava ja vauhdikas. Tunnit ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja kokonaisvaltaisia.

Silloin kun Sirkku ei tee töitä, hän matkustaa maailmalla, lukee keittokirjoja ja lyö pitkiä draiveja.

Sirkun tavoitat arkisin puhelinnumerosta 050 5147734

tai sähköpostitsesirkku.kokki@tanssioppilaitos.com