Sari Hovi

Sari on valmistunut tanssinopettajaksi Turun Ammattikorkeakoulun Taideakatemiasta keväällä 2015. Opiskelijavaihdossa Sari oli Tukholmassa Dans och Cirkushögskolanissa, jossa pääaineena hänellä oli jazztanssi sen monissa muodoissaan.

Sari on kotoisin Raumalta, jossa hän tempautui tanssin vietäväksi aloittaessaan 4-vuotiaana satubaletin Turun seudun tanssioppilaitoksessa. Raumalaisuus paistaa läpi vielä monen Turussa asutun vuoden jälkeen, ja innostuessaan tunnilla Sarilta saattaakin lennähdellä raumankielisiä lausahduksia opetuksen ohessa.

Opettaessaan Sari pyrkii välittämään tanssista nauttimista ja esiintymisen iloa unohtamatta perustekniikan tärkeyttä pohjalla. Lastentanssissa Saria kiehtoo lasten mielikuvituksen valtaisa maailma ja sen hyödyntäminen opetuksessa. Sarin tunneilla liikutaan sekä pitkin askelin syvässä pliéssä että valssataan korkealla yläilmoissa.

Vapaa-aikaa Sari viettää luonnossa retkeillen, mökillä touhuten tai meren äärellä hengitellen, unohtamatta tietenkään hyvästä ruuasta nauttimista lähipiirin ja ystävien kanssa.

Sarin tavoitat numerosta 040 7482921