Saara-Maria Annala

Keravan tanssiopistosta ponnistava Saara on valmistunut tanssinopettajaksi Turun AMK:n Taideakatemiasta vuonna 2013. Hän on suorittanut tanssiopintoja myös Alankomaissa ArtEZ Institute of the Artsissa sekä Karjaalla Västra Nylands folkhögskolassa ja on muun muassa tehnyt harjoittelunsa tanssijana Tampereella tanssiteatteri MD:ssä. Saaralla on vankka klassinen pohja, johon nykytanssi ja jazztanssi ovat kietoutuneet tehden hänestä monipuolisen opettajan.

Saaran nyky- ja jazztanssitunnit ovat kokeilevia ja vaihtelevia, mutta hän arvostaa myös perinteitä. Hän iloitsee aidosti oppilaidensa onnistumisista ja oivalluksista tunneillaan. Lastentanssin opettajana Saara on innostava, kuunteleva ja helposti lähestyttävä. Lapsista lähtöisin oleva luovuus ja ryhmätaitojen kehittäminen ovat hänen mielestään erityisen tärkeitä elementtejä lastentanssissa.

Vapaa-ajalla Saara nauttii musiikista laulaen, soittaen sekä sitä kuunnellen. Lattian pinnassa viihtyminen näkyy sekä Saaran tanssitunneissa että hänen kotonaan: Saaralla ei ole sohvaa, vaan teetä juodaan ja elokuvia katsotaan lattialla!

Saaran tavoitat puhelinnumerosta 040 747 9129.