Kristiina Lindroth

Kristiina valmistui fysioterapeutiksi Turun Sairaanhoito-oppilaitoksesta vuonna 1984. Ennen opiskelua hän toimi vuoden ajan tanssijana Tanssiteatteri Miimoksessa ja opintojen jälkeen jatkoi päätoimisena tanssijana Aurinkobaletissa 1984-89, Tanssiteatteri Erissä 1993-1999 ja näiden jaksojen välissä freelancetanssijana monissa musikaaleissa ja nykytanssiproduktioissa. Tanssijan työn ohella hän on toiminut tanssinopettajana opettaen balettia, steppiä ja kehonhuoltoa eri tanssikouluissa, Turun konservatorion tanssilinjalla ja Turun Seudun Tanssioppilaitoksessa. Päätoimisena tanssinopettajana Turun Seudun Tanssioppilaitoksessa Kristiina aloitti v. 2000.

Tanssilääketiede ja erilaiset kehonhuoltomenetelmät ovat olleet aina Kristiinan kiinnostuksen kohteena ja hän jatkoi pilatesopintojaan Helsingissä valmistuen Somatic Pilates-ohjaajaksi v. 2011. Hän haluaa opettaa kehoystävällistä balettia ja jaksaa tunneillaan väsymättä korostaa oikean linjauksen merkitystä. Mutta tunneilla saa myös tanssia ja osallistua koreografian tekoon. Nuoret tanssijat ovat saaneet hyvää palautetta omista tanssiteoksistaan valtakunnallisissa tanssitapahtumissa.

Vapaa-ajalla Kristiinan löytää mökiltä pitkää siimaa laskemasta tai sitten hän on taas jollain tanssikurssilla kouluttautumassa. Korvapuustien leipominen vie mukavasti mielen pois työasioista.

Kristiinan tavoitat puhelimitse 040 717 0290 ja sähköpostilla kristiina.lindroth(a)tanssioppilaitos.com