Jonna Mero

Jonna on kotoisin Tampereelta ja valmistunut tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2007. Vastoin ennakko-oletuksia sydän jäi Turkuun ja Jonna on opettanut Turun Seudun Tanssioppilaitoksessa valmistumisestaan lähtien. Opiskeluaikanaan Jonna opetti lastentanssia ja balettia myös eri Turun alueen urheiluseuroissa ja toimi apuopettajana Ruusukorttelin kehitysvammaisten tanssitunneilla. Opetuspaikasta riippumatta Jonna pyrkii aina kohtaamaan oppilaat avoimin mielin omina persooninaan vailla ennakkoasenteita.

Jonna on kokenut opettamisen ja varhaiskasvatuksen aina omakseen ja töiden ohella hän on opiskelee tällä hetkellä Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa. Omassa opettajuudessaan Jonna on kiinnostunut erilaisten oppijoiden kohtaamisesta ja tanssista välineenä itsensä kehittämiseen ja ilmaisuun. Jonnan tunneilla jokainen saa olla niin arka tai rohkea kuin itsestä tuntuu, kunhan kaikki kunnioittavat toisiaan oppijoina.

Tunneilla Jonna kannustaa oppilaitaan kehittämään omia opiskelutaitojaan muun muassa herättelemällä ihan pieniäkin tanssijoita miettimään, mitä juuri on opeteltu ja miksi. Ei tule yllättyä, jos tunnilla oppilas asetetaan opettajan rooliin toisia neuvomaan, koska yhdessä tekemällä ja pohtimalla oppii huomattavasti enemmän! Jonnan tunneilla ei tarvitse pelätä virheitä ja kehuja saa etenkin siitä, jos oppilas on kuunnellut palautteen ja pyrkii toimimaan sen edellyttämällä tavalla.


Jonnan tavoitat numerosta 040 835 0255 tai sähköpostilla jonna.mero@tanssioppilaitos.com