Jeremi Vahtera

Jeremi valmistui tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiasta kesällä 2017, ja on siitä lähtien työskennellyt täysipäiväisenä tanssinopettajana Turun seudun Tanssioppilaitoksella. Jeremillä on laajaa opettajan kokemusta jo ennen valmistumistaan niin tanssin kuin sirkuksenkin saralla; Hän on opettanut aiemmin muun muassa Tanssitalo Juuliassa, Vantaan tanssiopistolla sekä Suomen suurimmassa sirkuskoulussa Circus Helsingissä.

 

Turun Seudun Tanssioppilaitoksella Jeremi on opettanut laajasti jazztanssia aikuisista lapsiin sekä breaktanssia ja akrobatiaa lapsille ja nuorille. Hänet nähtiin myös lavalla oppilaitoksen kevätnäytöksessä Sammakkoprinssinä vuonna 2014.

 

Lajitausta Jeremillä koostuu tanssin puolella nyky- ja jazztanssista sekä baletista. Myös urbaaneja katutansseja, kuten House-tanssin tekniikkaa löytyy takataskusta. Muita elementtejä esimerkiksi lattiatyöhön ammennetaan sirkuksesta, capoeirasta ja näyttämökamppailusta.

Jeremi on luova liikkuja, ja arvostaa kokonaisvaltaista liikettä niin yläilmoissa kuin lähellä lattiaa. Näyttävyys on tärkeää, mutta yksityiskohdat tekevät kaikesta herkullisempaa. Tunneilla pyritään kehittämään omaa kokonaisvaltaisuutta pureutuen tanssin eri osa-alueisiin. Kehitämme rytmiikkaa, kehon yksityiskohtaista käyttöä, ilmaisua, voimaa sekä venyvyyttä tanssitekniikkaa unohtamatta.

Jeremin tavoitat numerosta 050 300 1242