Emmi Vehanen

Emmillä on laajalti kokemusta tanssin moninaiselta kentältä eri-ikäisten ja tasoisten tanssinharrastajien ja tekijöiden parissa. Tanssinopettajaksi Emmi valmistui Turun Taideakatemiasta (AMK) vuonna 2013. Tanssinopettamisesta hänellä on useiden vuosien kokemus jo valmistumista edeltävältä ajalta. Turun seudun tanssioppilaitoksella Emmi on opettanut syksystä 2014 alkaen.

Opetustyön lisäksi Emmi on kartuttanut työkokemusta tanssijana sekä koreografina. Hän on jyväskyläläislähtöisen Nollapiste-kollektiivin perustajajäsen ja toiminut tanssijana useissa kollektiivin teoksissa kuten Tulevan anatomia (2014), Kiehumispiste-liikelaboratorio (2013) sekä IRTI (2011). Lisäksi hän on turkulaisen musiikkia ja tanssia yhdistävän improvisaatiokollektiivi Opus ultiman tanssija. Tanssitaiteilijana Emmi on toiminut Läntisen tanssin aluekeskuksen kautta vanhusten ja erityislasten parissa, sekä tehnyt freelancerina koreografioita esimerkiksi Kaarina-teatterille ja Turun seudun musiikkiopistolle.

Opettajana Emmi on kiinnostunut oppijalähtöisistä menetelmistä sekä tanssin eheyttävästä vaikutuksesta unohtamatta ilmauksellisuutta, tanssillisuutta ja harjoittelun tavoitteellisuutta. Tunneilla keskitytään tarkkaan tanssitekniseen harjoitteluun, mutta ennen kaikkea tanssillisuuteen ja tanssin moniulotteisuuteen erilaisten koreografioiden muodossa. Emmille on tärkeää, että etenkin edistyneet oppilaat saavat kosketusta siihen, mitä kaikkea taidetanssi voi olla sekä esityksellisesti että kokemuksellisesti.

Ammattitaitoaan Emmi ylläpitää ja kehittää ammattilaistunneilla, kursseilla, joogaamalla sekä käyden katsomassa erilaisia esittävän taiteen teoksia. Vapaa-aika kuluu valokuvaten, tavaten ystäviä sekä seuraten suomalaisia draama-sarjoja nauttien hyvästä ruuasta.

Emmin tavoitat numerosta 050 338 5346