Ann-Katrin (Anki) Lindström-Halkosaari

Anki on valmistunut Turun Taideakatemiasta tanssinopettajaksi vuonna 2005. Opiskelujen ohella Anki toimi tanssijana ja koreografina legendaarisissa Mustissa Kobrissa. Aktiivisesti valmistumisen jälkeen opettanut Anki on pitänyt lukuisia kursseja jazz- ja showtanssissa ja opettanut tulevia tanssijoita Turun konservatoriossa useaan otteseen. Turun Seudun Tanssioppilaitoksessa Anki on opettanut vuodesta 2004. Ankin koreografioita on valittu moniin eri tanssikatselmuksiin ja kilpailuihin.Tällä hetkellä hän toimii yhtenä vastuuopettajana tanssioppilaitoksen kisaryhmissä.

Jazztanssin opettajana Anki on monipuolinen. Hän kunnioittaa lajin perinteikkyyttä mutta tuo tunneille myös ripauksen nykypäivän suuntauksia sekä showmaista pilkettä.

Anki on valovoimainen opettaja joka innostavan opetustyylinsa myötä saa oppilaansa heittäytymään tanssin vietäväksi. Hänelle on tärkeää tarjota tunneillaan haasteita mutta myös paljon onnistumisen iloja.

Ankin tunneilla et varmasti tule tylsistymään sillä vauhtia ei tältä mimmiltä puutu, silloin kun hän ei ole opettamassa hän lyö salilla lekaa tai nostelee traktorinrenkaita.

Ankin tavoitat puhelimitse 040 703 1944 ja sähköpostilla anki.lindstrom-halkosaari(a)tanssioppilaitos.com