Amanda Seppälä

Amanda on valmistunut tanssinopettajaksi(AMK) Turun taideakatemiasta keväällä 2015. Kevään 2014 hän vietti opiskelijavaihdossa Barcelonan arvostetussa korkeakoulussa, Institut del Teatressa. Työharjoittelun vuoksi Amanda matkusti Islantiin, jossa hän tutustui pikkukaupungin tanssikoulun toimintaan.

Tanssi on kuulunut Amandan elämään jo pitkään. Tanssitaival alkoi, kun hän 8-vuotiaana osallistui Turun Seudun Tanssioppilaitoksen tanssitunneille. Baletista kaikki lähti, mutta nykyään yhtä rakkaita tanssilajeja Amandalle ovat jazztanssi sekä nykytanssi. Lastentanssitunneilla Amandasta parasta on mahdollisuus heittäytyä mukaan lasten värikkääseen maailmaan.

Tanssinopettajana Amanda haluaa tuoda esiin kaiken ikäisten oppilaidensa henkilökohtaisen potentiaalin. Amandan tanssitunneilla jokainen saa kokea onnistumisen hetkiä. Oppilaiden toiveet ja tarpeet otetaan myös tarkkaavaisesti huomioon. Amanda nauttii erityisesti oman liikemaailman sekä liikemateriaalin luomisesta, joten tuntisarjat eivät tule olemaan tylsiä.

Vapaa-ajan hetket kuluvat hyvän musiikin, ystävien ja lähimmäisten parissa.

Amandan tavoitat numerosta 0400 982 452